Taiwan Metiz Alliance

قوانین دریافت ویزای جمهوری چین، تایوان

ما برای آشنایی شما با تجهیزات و محصولات تولیدی شرکت تایوان متیز آلیانس، در تنظیم مدارک و ارائه درخواست برای صدور ویزا و سفر کاری به تایوان کمک می نماییم. برای دریافت ویزای تایوان مدارک ذیل مورد نیاز می باشد :

  • پاسپورت معتبر (باید بیش از 6 ماه از مدت اعتبار پاسپورت باقی مانده باشد) + تصویر آن. پاسپورت باید حداقل دارای یک صفحه خالی باشد.
  • دو قطعه عکس رنگی 3 x 4 که حداکثر 3 ماه قبل گرفته شده باشد .
  • فرم دعوتنامه تکمیل شده بر روی سربرگ شرکت ما Rost Group & Technology CO., LTD + تصویر آن، که با امضای رئیس کل شرکت و مهر آن تائید شده است.

 

  • دریافت مدارک بدون وقت و تماس قبلی در بخش کنسولی کمیسیون هماهنگی اقتصادی و فرهنگی تایپه – مسکو انجام می شود. قبلا می بایست فرم درخواست برای دریافت ویزا را تکمیل کرد. (دانلود فرم ویزا).

 

مراحل درخواست و اخذ ویزا

اطلاعات در مورد نمایندگی کمیسیون هماهنگی تایپه – مسکو در شهر مسکو

ساعت کار نمایندگی کمیسیون هماهنگی تایپه – مسکو : هر روزه، غیر از شنبه و یکشنبه، از ساعت 9 الی 17,30 / از ساعت 13 تا 14 تعطیل
ساعت کار بخش تنظیم و ثبت اسناد توریستی :
پذیرش مدارم برای دریافت ویزا : از ساعت 10 تا 13
تحویل ویزا : از ساعت 14 الی 17
ناهار : 13.00 - 14.00
در خصوص سوالات مربوط به صدور ویزا با این شماره تلفن ها تماس حاصل فرمایید: 7495-9563786+ خطوط دیگر. 87/88/89/90

آدرس نمایندکی کمیسیون هماهنگی اقصادی- فرهنگی تایپه – مسکو در شهر مسکو: فدراسیون روسیه،103050، مسکو، خیابان تورسکایا ، شماره 2/24 ، ساختمان 1، ورودی 4، طبقات 3 و 5
تلفن: 7495-9563786+ ،خطوط دیگر. 87/88/89/90
فاکس: 7495-9563625+

 

هزینه ویزا و مدت زمان اخذ آن

 

هزینه ویزای تک ورود – 50 دلار می باشد و مدت زمان اخذ آن 5 روز کاری. امکان دریافت ویزا طی دو روز کاری از زمان ارائه مدارک نیز می باشد. بدین منظور هزینه ویزا 75 دلار خواهد بود. پرداخت هزینه ویزا تنها به دلار آمریکا می باشد.

ما خوشحال خواهیم شد که به سوالات شما پاسخ دهیم.

با احترام،

تایوان متیز آلیانس